Wat doet Lavaprint?

Textieldruk

Via verschillende soorten technieken kan textiel gepersonaliseerd worden. Of het nu gaat om T-shirts, polo's, sweaters, hemden of jassen, het is allemaal mogelijk. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan textiel in verscheidene prijsklassen en kwaliteiten. Afhankelijk van de oplage en uw logo kiest u de gepaste druktechniek.

Zeefdruk

Met deze techniek wordt de inkt rechtstreeks op het textiel gedrukt. Om de tekening te fixeren wordt alles door een heteluchtoven getransporteerd.
Zeefdruk is vooral geschikt voor grotere oplages (min. 10 stuks).

Flexdruk

Uw logo wordt eerst digitaal geprint op een flinterdun PVC-laagje en achteraf via een hittepers op het textiel aangebracht. Dit is de geschikte oplossing voor kleine oplagen want dit kan al vanaf één stuk!
Ook geschikt voor fijn afgetekende logo’s.

Transferdruk

Ook hier wordt het logo niet rechtstreeks op het textiel aangebracht maar eerst gezeefdrukt op transferpapier en achteraf op het gekozen textiel geperst. Deze drukmethode is ideaal voor delicaat textiel.

Borduurwerk

Het laten borduren van uw kleding is de meest stijlvolle vorm van personalisatie. Borduren is kwalitatief de beste oplossing en is zeer duurzaam en kleurvast. De computergestuurde borduurmachine zorgt voor een perfect resultaat.

Digitaal print

Spandoeken - reclamepanelen

Om het even welk ontwerp (van één kleur tot full colour) kan op een spandoek of reclamebord gedrukt worden via digitale print. De spandoeken kunnen besteld worden in ruwe vorm of volledig afgewerkt (omzoomd, met ringen, bevestigingselastieken, aluminium frame, e.d.)

Drukwerk

Alle drukwerk op papier zoals visitekaartjes, flyers, affiches, e.d.

Canvas

Uw foto's in hoge kwaliteit afgeprint op fotodoek en op kader gespannen.

Niet alleen leuk voor jezelf maar ook mooi om cadeau te geven.

Relatiegeschenken

Een groot aanbod aan relatiegeschenken zoals balpennen, aanstekers, paraplu's, sleutelhangers, e.d. al dan niet bedrukt met uw logo.

Stickers

Om het even welk ontwerp kan in sticker uitgesneden worden.
Ook full colour ontwerpen kunnen op sticker gedrukt worden via digitale print.

Facebook

Deel onze website